mondo.rs

Dešava mu se ono čega se plaše svi muškarci

Autor:

Poznati glumac u emisiji otkrio da se suočava sa najvećim muškim strahom.

30
A- A A+

To će vam reći skoro svaki muškarac, a i ranije studije su pokazale - jedan od najvećih muških strahova je ćelavost. Ešton Kučer se sa tim suočava i to je javno priznao.

Poznati glumac ne stidi se da prizna da ima mane. On je gostujuću u emisiji kod voditelja Konana O'Brajena otkrio da počinje da gubi kosu.

"Ti uvek izgledaš sjajno. Imaš dobru kosu", rekao je voditelj glumcu.

"Ali, počinjem polako da ostajem bez nje. Kad je podignem gore, vidi se da počinjem da ćelavim", rekao je 40-godišnji glumac.

Kučer je već "bio bitku" protiv opadanja kose godinama unazad, koristio je razna sredstva kako bi pokušao da spreči neizbežno, ali to što je želeo da postane otac nateralo ga je da razmisli o korišćenju lekova.

"Kada sam imao oko 25 godina, primetio sam da polako počinje da mi se proređuje kosa. Išao sam kod lekara i on mi je dao neke lekove", rekao je Ešton i otkrio da nije želeo da rizikuje nus pojave kada je došlo vreme da zasnuje porodicu sa suprugom Milom Kunis.

"Nisam bio siguran da li je bezbedno da ih uzimam, tako da sam prestao pre oko tri godine i sada se suočavam sa gubitkom kose. Počinje da se proređuje. Volim da nosim kačkete tako da, mislim da sam OK. Kada ostanem bez kose, nećete to ni znati jer ću nastaviti da nosim kačket", rekao je Kučer.

Pogledajte video:

Izvor: YouTube/Team Coco

Povezano

Sve vesti