Mesto koje pokreće sve koji imaju ideju

Autor:

Pokrećemo pokretače i u Startit centrima širom Srbije - svi su dobrodošli!

Mesto koje pokreće sve koji imaju ideju Foto: mts Zoja Kukić, Startit centar.

Ako verujete u sebe, u svoju ideju, ako ste uporni i ne odustajete i želite da zajedno kreiramo bolju sadašnjost i oblikujemo još bolju budućnost, pokrenite se!

Postanite pokretači!

U osam Starit centara širom Srbije naučićete kako da razvijete poslovnu ideju, da pokrenete svoj biznis i da se umrežite sa mladima, koji dele iste izazove. U Startit-u imate priliku da se edukujete i informišete o svim pravim stvarima i načinima kako da postignete uspeh. Tamo znaju da vas upute kako da tehnologiju upotrebite tako da radi za vas. Savladaćete i veštine kako da predstavite svoju  ideju i investitora ubedite da uloži u vaš proizvod.

Zoja Kukić, Startit centar Foto: mts

U Startit centrima učite se da budete svoj gazda i da steknete sva znanja tako da imate odlično plaćen posao ovde, u Srbiji.   

Telekom Srbija i Startit dele zajedničku viziju - da se do 2020. godine, kroz raznovrsne programe u Srbiji obuči 100.000 IT stručnjaka, koji će svoja poslovna rešenja da razvijaju u zemlji. Zoja Kukić, suosnivač Startit-a i jedan od pokretača Telekoma Srbija objašnjava na koji način Startit funkcioniše i kako zadržava mlade ljude u Srbiji.

Pokrećemo pokretače: Srpski proizvod osvojio svet

Izvor: mts Tvoj svet

Povezano

Sve vesti