Crveno-beli krenuli sa Melegom, a bez Milijaša!

Dejan Meleg je stigao na okupljanje Crvene zvezde, Nikola Stojiljković se čeka, a kapiten ne dolazi.

Crveno-beli krenuli sa Melegom, a bez Milijaša! Foto: Mondo/Stefan Stojanović


FK Crvena zvezda počela je ovog ponedeljka pripreme za sezonu 2018/19.

Ekipa Vladana Milojevića okupila se u svlačionici stadiona "Rajko Mitić", iz koje će ući u novi takmičarsku godinu, u izmenjenom sastavu.

Potencijalna pojačanja crveno-belih Dejan Meleg i Nikola Stojiljković u ponedeljak su prošli lekarske preglede, Meleg dolazi na okupljanje, ali na prvom "raportu" trenera Zvezde očigledno neće biti kapiten, Nenad Milijaš.

Njegovo ime nije na spisku koji je Milojević pročitao pre treninga, a trener Vladan Milojević prvi je govorio o njegovom statusu.

Izuzev toga, šef struke šampiona Srbije istakao je da su rezultati odlični, uz zaključak da to znači da su se igrači dobro odmorili.

"Imamo dosta vremena za rad, svi su dobro raspoloženi i to me raduje".

Da li očekuje i Nikolu Stojiljkovića do četvrtka i odlaska na Zlatibor?

"Naravno da bih voleo da imam sve igrače na raspolaganju do početka, ali prelazni rok je živa stvar i videćemo kako će se odvijati. Došao nam je Meleg i drago mi je zbog toga. Što se tiče dolazaka i odlazaka, najsrećniji ću biti kada dođe 1. septembar, odnosno kraj prelaznog roka. Imam poverenje u sportskog direktora Mrkelu, koji odlično radi svoj posao", dodao je Milojević.

Na pitanje da li će Zvezda uspeti da se kvalifikuje u Ligu šampiona, šef struke crveno-belih odgovorio je kratko, kroz osmeh...

"Au...".

Od ranije je poznato da na okupljanju neće biti igrači koji su napustili klub - Mičel Donald, Damijen Le Talek, Uroš Račić, Luka Adžić, Luka Ilić, Dušan Anđelković i Damir Kahriman.

Foto: MONDO/Jovan Terzić

Milojevićev tim će od 14. do 21. raditi na Zlatiboru. U austrijski Vindišgarsten preseliće se 23. juna i tamo će boraviti do 3. jula.

Prvu utakmicu u predstojećoj sezoni, Zvezda će igrati 10. ili 11. jula u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a ime rivala saznaće 19. juna.Povezano

Sve vesti