Znaš ga mesec dana?!

Autor:

Pevačica se udaje za stand up komičara?

Pevačica Arijana Grande i zvezda šoua "Subotom uveče uživo" Pit Dejvidson,u vezi su manje od mesec dana - sasvim dovoljno da planiraju budućnost, piše američka štampa.

Pit Dejvidson je navodno već zaprosio Arijanu, a ona je rekla "da"!

Bivši alkoholičar...

"Postavio je pitanje prošle nedelje, a ona je oduševljeno pristala", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici medijima.

Iako njih dvoje, očigledno, uživaju u ljubavi, fanovi mlade Arijane nisu oduševljeni njenim izborom - kada je otkriveno da je u vezi s komičarem, njen Instagram nalog je bio pretrpan savetima da ga ostavi jer je on "mentalni bolesnik", zbog čega je Dejvidson reagovao:

Čitam da ljudi s mentalnim poremećajima ne mogu da budu u vezi. To nije tačno. Samo zato što neko ima mentalnih problema ne znači da ne može da bude srećan i u vezi. Svi smo različiti i postoji mnogo načina da se bori protiv bolesti, a ja sve pokušavam. I utičem na druge da potraže pomoć, jer je to promenilo moj život na bolje. Mislim da je us*ano stigmatizovati ljude i nazivati ih ludim, jer ne mogu da rade stvari kao drugi. Nije to njihova krivica. Mentalne bolesti nisu šala, one su stvarnost. Klinci se ubijaju zbog toga i to je je*eno strašno. Za sve koji se muče s ovakvim problemima, znajte da vas volim i razumem i da će sve biti u redu"

Povezano

Sve vesti