"Jeftina, nepristojna i neinteligentna"

Autor:

Frka oko stajlinga - II deo!

"Jeftina, nepristojna i neinteligentna" Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pevačice Jelena Karleuša  i Zorica Brunclik, zaratile su juče zbog korseta u obliku penisa koji je pevačica ponela u poslednjoj emisiji muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

"Nedelja ujutru, gledam divnu emisiju koju prekida reklama za Zvezde Granda i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa penisom na grudima ocenjuje kandidate (među kojima ima i maloletnih). Zgrožena sam", napisala je Brunclikova na društvenim mrežama.

Šta je Karleuša rekla Zorici?

Jelena joj je ubrzo odgovorila i poručila da "što je gledala penisa, gledala je", da bi danas Zorica Brunclik objavila pismo Jeleni Karleuši:

"Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Začudila me je tvoja plitka i površna analiza svega što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Verovala sam da si mnogo inteligentnija...

U nedostatku argumenata pominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju decu, pljuješ moju boju kose, a samo želim da uživam u nedeljnom prepodnevu, a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja, tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja", rekla je pevačica i završila "obraćanje" sledećom rečenicom:

"Jelena, što se mene tiče, ti te penise možeš da staviš gde hoćeš - i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne na javnom mestu".

Povezano

Sve vesti