Ne postoji lep način da ovo kažemo...

Autor:

... i zato - Džejmi Foks udario ženu penisom po licu!

Navodni incident dogodio se 2002. godine u Las Vegasu, a žena koja je pretrpela ovaj napad, tek juče je podnela prijavu policiji.

Glumac Džejmi Foks je demantovao ove navode i poručio američkim medijima da će tužiti ženu koja ga je optužila za napad.

Policija je otkrila detalje tužbe - tužilja je ispričala da je pre 16 godina bila na zabavi koju je organizovao glumac, koji je pokušao da je natera na oralni seks. Kada je ona odbila, glumac ju je udario penisom po licu.

Nakon incidenta ju je jedan Džejmijev prijatelj isterao iz kuće, a ona je nedugo zatim započela terapiju zbog pretrpljenog stresa i napada panike.

Policija je potvrdila da je podneta prijava, ali portal TMZ navodi da po zakonu Nevade, ovakvi slučajevi mogu da se prijave tri godine od izvršenja, posle toga zastarevaju.

Advokat Džejmija Foksa je izdao saopštenje u kojem stoji da "glumac poriče navode iznete protiv njega i podneće tužbu zbog lažne prijave".

"Ovaj slučaj nije prijavljen 2002. godine, nije prijavljen poslednjih 16 godina iz jednog razloga - nije se dogodio", rekao je advokat glumca.

Povezano

Sve vesti