Na "Karađorđu" mirno, na Slanoj bari radno

Autor:

Za razliku od Vojvodine, drugi novosadski učesnik Superlige već je doveo četvoricu igrača.

0
A- A A+

lopta superliga pokrivalica kopačke fudbal Foto: MN Press

Novi Sad će ovog leta prvi put dočekati sezonu sa dva superligaša. U starijem, Vojvodini, pripreme su počele mirno i sa samo jednim "potpisanim" novajlijom, dok je na stadionu debitanta Proletera mnogo življe.

Posle odlaska trenera Nenada Vanića u inostrastvo i zvaničnog dolaska njegovog naslednika Dragana Radojičića, rukovodstvo kluba sa Slane bare aktivno sklapa novi tim.

Posle dolaska iskusnog povratnika, Lazara Veselinovića, mlađi novosadski superligaš sa Slane bare angažovao je još trojicu igrača - takođe povratnika u klub.

Fudbaleri Proletera zvanično su postali đak Vojvodine Uroš Stamenić (21), bivši đak Voše koji je i ranije bio pozajmljivan svom novom klubu, zatim Aleksandar Tanasin (26), koji je proteklih sezona igrao za Borac i Radnik Surdulicu, kao i golman Vladan Elesin (22), koji je igrao na Slanoj bari do prošlog leta.

Aleksandar Tanasin Foto: MN Press Aleksandar Tanasin"U narednim danima očekuje se okončanje pregovora sa još nekoliko igrača, kako bi se pojačala konkurencija u ekipi, a samim tim i kvalitet igre pred velike izazove u Superligi", poruka je Proletera uoči početka priprema za sledeću sezonu.

Radojičić će prozivku igrača izvršiti tokom vikenda.

Povezano

Sve vesti