Putin ukinuo zabranu Ruskinjama: Može s navijačima

Sa najvišeg nivoa ukinuta zabrana koja je zabrinula mnoge koji su na Mundijal krenuli i zbog lepih Ruskinja

66
A- A A+

Predsednica odbora ruske Dume za porodična pitanja Tamara Pletnova poručila je, naime, danas Ruskinjama da tokom Svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima.

Nije prošlo ni nekoliko sati, a oglasio se portparol Vladimira Putina Dmitrij Peskov.

"Što se Ruskinja tiče, one mogu da o tome odluče same. One su najbolje žene na svetu", rekao je Peskov novinarima koji su ga pitali za ovu, pomalo čudnu zabranu.

Plentova je prethodno objasnila da bi Ruskinje takvim ponašanjem stvorile sebi mnoge probleme, poput toga da se rađaju deca u porodici sa jednim roditeljem, ili da se desi da decu odvedu očevi.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje", rekla je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980., kada je drastično porastao broj samohranih majki.

Ona je naglasila da su ta deca dosta patila.

"A još ako je u pitanju otac druge rase? Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak... Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom", izjavila je Pletnova za Radio "Govorit Moskva".

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji počelo je danas i trajaće do 15. jula.

Očekuje se da će Moskvu tokom prvenstva posetiti oko milion turista, dok je na zvaničnom sajtu FIFA-e prodato više od dva miliona ulaznica.

Povezano

Sve vesti