"Na 15 minuta me izveštavaju o nestalom novinaru"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svi resursi policije i BIA rade na rasvetljavanju slučaja nestalog novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi.

50
A- A A+

"(Nebojša) Stefanović i (Bratislav) Gašić me izveštavaju na 15 minuta... Nadam se da će uspeti da reše taj slučaj. Više podataka ne mogu da iznosim u javnost", rekao je Vučić novinarima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

VELIKA POTRAGA: Nestao novinar Stefan Cvetković!

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković nestao je noćas. Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio.

Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat s pokidanom narukvicom.

Povezano

Sve vesti