MUP o nestalom novinaru: Šire netačne informacije

Autor:

MUP obaveštava javnost da nisu tačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da je pored automobila nestalog novinara Stefana Cvetkovića pronađena krv i kutija.

17
A- A A+

Izvor: Tanjug

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, a u saopštenju MUP-a, navodi se da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivnu potragu i rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja u koji je uključeno više različitih organizacionih jedinica MUP-a.

U Belu Crkvu iz Beograda upućeno je više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova, navodi MUP.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u toku intenzivna potraga o kojoj ga nadležne službe obaveštavaju na 15 minuta.

Noćas je pronađen Cvetkovićev automobil, kojem je motor radio.

Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat s pokidanom narukvicom.

Ubistvo Ivanovića: Priveden novinar iz Bele Crkve

Meštani Bele Crkve ispričali su da su Cvetkovića tokom jučerašnjeg dana viđali viđali po gradu kako snima poplave, jer je voda nadošla nakon nevremena.

Sve o slučaju:

VELIKA POTRAGA: Nestao novinar Stefan Cvetković!

Povezano

Sve vesti