mts

Još jeftinije do najboljih telefona! (VIDEO)

Autor:

Odaberite postpejd tarifu i telefon uz Box i uštedite.

Još jeftinije do najboljih telefona! (VIDEO) Foto: mts

Da li ste čuli za Box pakete koji vrede više? Objedinjavanje nekoliko usluga mts-a u jedan paket naziva se Box uslugom. Usluge možete objediniti u Box 2 ili u Box 3, u zavisnosti od njihovog broja, ostvarujući pritom i naknadu povoljniju nego što bi to bilo u slučaju pojedinačnog korišćenja usluga.

Od nedavno je mts uveo i nove, ekološki motivisane tarife u mobilnoj postpejd telefoniji, koje su izazvale veliko interesovanje. Tarife Morava, Omorika i Soko zadovoljiće svojom dobro osmišljenom ponudom široki krug korisnika mobilne mreže i povezaće ih sa porodicom i prijateljima u zemlji, ali i u regionu.

Kao kruna ovih atraktivnih ponuda dolazi i mogućnost da se uz Box 2, ili Box 3 paket nabave i nove mobilne tarife, uz povoljniju mesečnu naknadu. Ako se odabere samo tarifni profil, bez uređaja, možete dobiti 10% popusta na iznos povoljnije mesečne naknade za tarifu, a ako se odlučite da uz tarifu kupite i mobilni uređaj po promotivnoj ceni već od 1 dinar, dobićete 10% popusta na puni iznos mesečne naknade za tarifu!

Ukoliko se opredelite da Box uslugu dopunite izborom neke od postpejd tarifa, dobijate veliku mogućnost izbora telefona. Na primer, uz tarifu Morava 3, možete uzeti telefon Nokia 3 DS. Uz tarifu Omorika 1, veoma povoljno možete uzeti Samsung Galaxy J7, uz Omoriku 2, Soni Xperia XZ1, uz Omoriku 3, Samsung Galaxy S9+, a uz tarifu Soko, iPhone 8 Plus sa 64 GB memorije!

Samo mts vam nudi ovako bogatu gradaciju povoljnosti u svojim Box paketima koji vrede više.

Izvor: mts Tvoj svet.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.