Srpski navijački AR stikeri na mobilnim telefonima

Autor:

Korisnici pojedinih telefona imaće priliku da koriste srpske AR emotikone i primene ih na svoje fotografije i lice tokom fotografisanja.

Srpski navijački AR stikeri na mobilnim telefonima Foto: Promo / Samsung

Fudbalska groznica trese svet, jasno je i zbog čega, a iz kompanije Samsung najavili su novu AR emotikon aplikaciju, sa simbolima i bojama nacionalnog tima Srbije.

Vlasnici Galaxy S9 i Galaxy S9+ uređaja moći će, tokom trajanja najvažnijeg fudbalskog praznika, da putem AR Emoji programa rada na kamerama telefona, kreiraju samo svoje poruke, personalizujući emotikone u bojama srpske zastave. Na taj način navijaće još ličnije, iz srca, stvarajući trenutke za pamćenje.

Viber predviđa ko osvaja Svetsko prvenstvo

AR emotikoni i inače su dostupni na najnovijim pametnim telefonima ove kompanije. Pomoću njih korisnici stvaraju zabavne poruke, u potpunosti prilagođene njihovim željama i takve ih mogu slati i putem drugih aplikacija. Koriste tehnologiju dubinskog učenja i prepoznavanja lica kako bi mapirali (obeležili) više od 100 karakteristika svakog od njih. Na ovaj način stvaraju trodimenzionalnu kopiju lica omogućavajući korisnicima stvaranje zabavnih, unikatnih poruka.

AR emotikoni imaju 18 fabrički ponuđenih nalepnica (stikera) u standardnom AGIF formatu, koje se mogu deliti sa svima, bez obzira na to, koji pametni telefon ima primalac poruke.

Kad korisnici nađu AR emotikon, koji im se zaista dopada, mogu da ga postave da bude prikazan na njihovom “stalno uključenom” (Always On) ekranu. Osim nove mogućnosti kreiranja AR emotikona navijačke tematike, dostupni su i Disney-jevi likovi - svima omiljeni Mini i Miki Maus.

Ove AR emotikone želeo je i Apple, ali je zakasnio :)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Subscribe Later

Povezano

Sve vesti