mondo.rs

Muškarci u filmu? Samo ako budu molili...

Autor:

Glumice su objasnile zbog čega Kluni i Dejmon nisu viđeni u rimejku poznatog filma

2
A- A A+

Rimejk filma "Ocean's 11" je već u domaćim bioskopima pod nazivom "Ocean's 8" i u njemu umesto poznatih faca - Džordža Klunija, Meta Dejmona i ekipe, gledamo isključivo žene!

Sandra Bulok, Kejt Blančet, Sara Polson, Rijana, Helena Bonam Karter, En Hetavej, Mindi Koling i Avkvafina neke su od glavnih cica koje u ovom filmu predvode veliku pljačku.

S obzirom na to da smo nedavno saznali kako scena sa Metom Dejmonom nije prošla u finalnu verziju filma (najverovatnije zbog njegovih komentara o seksualnom zlostavljanju u Holivudu), fanovi su se nadali da će makar imati prilike da vide Denija Oušna (Sandra Bulok je u filmu njegova sestra), ali ispostavilo se da ni Kluni nije udostojen scene.

"Ovaj film je priča za sebe. Tako da, bilo je priče u jednom trenutku da i momci budu u njemu, ali kako su se stvari razvijali, jednostavno nije bilo mesta za njih", istakla je Blančet u razgovoru za "Digital Spy", a Bulok dodala:

Sve o krimi lepoticama

"Nismo imali prostora za njih. Želele smo što više replika za sebe. Pa, možda sada kada smo ostvarile uspeh i ide nam dobro na blagajnama, možda ćemo i napraviti malo mesta za njih, da i oni imaju svoj momenat."

A, Kejt je zaključila pod kojim uslovom:

"Možda će morati da mole."

Podsetite se trejlera za film:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti