Savo poručuje Mitru: Daješ protiv Švajcarske

"To su znali mnogi da spočitavaju", kazao je Milošević o borbenosti naših igrača koja je u Samari bila na visokom nivou.

Savo poručuje Mitru: Daješ protiv Švajcarske Foto: MN Press Nenad Bjeković, Savo Milošević i Zoran Laković.

Poput Zorana Lakovića, i Savo Milošević bio je zadovoljan prikazanim u Samari.

Srbija je pobedila na startu Svetskog prvenstva protiv Kostarike (1:0) i u ostatak takmičenja može da uđe sa manjom dozom pritiska.

"Možemo biti zadovoljni pobedom, možda smo zaslužili i više golova, ali borba je bila na zavidnom nivou. To su znali mnogi da spočitavaju, ali danas u skladu sa značajem utakmice i takmičenja, to je bilo na vrhunskom nivou. Sve pohvale momcima, presrećni smo", kazao je Savo Milošević u razgovoru sa srpskim novinarima.


Aleksandar Mitrović je formom u poslednje vreme nagovestio da bi, s obzirom na to da mu je tek 24 godine, mogao da "ugrozi" rekord Sava Miloševića u dresu reprezentacije. Danas je imao veliku šansu, ali i možda previše vremena za razmišljanje.

"Mitar je u poslednje dve godine dao dosta golova i ne može to uvek. Pogledajte utakmice na Svetskom prvenstvu, nije lako davati golove, ali eto neka postigne protiv Švajcarske. Fenomenalan posao je odradio za ekipu", kazao je Milošević.

mitrović Foto: MN Press


Pohvalio je Mitrovićevu borbenost, ali i borbenost Tošića koji je "tri puta išao glavom na kopačku" i poručio da su svi bili spremni da se žrtvuju za ekipu.

"Napravili smo jedan korak, značajan, ali imamo tri utakmice. Okrećemo se narednom meču i Švajcarcima koji će biti teži rival. Ukoliko naši momci budu davali sve od sebe i maksimum - ja se ne sekiram", zaključio je nekadašnji golgeter.

Povezano

Sve vesti