Drama na Vidikovcu: Ubistvo i jurnjava po soliteru

Autor:

Muškarac star 29 godina ubijen je u pucnjavi koja se u noći između subote i nedelje dogodila u beogradskom naselju Vidikovac. Jedan od mladića, učesnika obračuna, krvav pokušao da provali u stan u obliženjem soliteru.

19
A- A A+

Ilustracija Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Ubistvu je navodno prethodila svađa ispred jednog od obližnjih kafića. Jedan od muškaraca je potegao pištolj i ispalio pet hitaca. Mladić koji je podlegao povredama je pogođen u kuk i vrat i preminuo je na operacionom stolu u Urgentnom centru.

Međutim, navodi "Kurir" , drama na Vidikovcu se nije završila nakon pucnjave. Jedan od učesnika incidenta, za koga se proverava da li je napadač ili napadnut, posle pucnjave je počeo da mbeži po kraju.

On je preiveden jer je uleteo u zgradu broj 83 i pokušao da provali u stan na osmom spratu.

Navodno mladić je sav krvav jurcao po zgradi i lupao na vrata, a otvorila mu je jedna devojka sa kojom je došlo do koškanja. Ona je zadobila i povredu ruke.

Upucan muškarac u Rakovici

Mladić je posle toga odveden u policijsku stanicu na saslušanje. Policajcima je ispričao da je to uradio jer je bežao od napadača, koji je prethodno pucao iz pištolja. Mladić je bio krvav, a njegova uloga u obračunu se ispituje”, rekao je izvor lista "Kurir."

Komšije u zgradi su potvrdile da su čule buku.

"Neko je usrede noći lupao po vratima stanova u našoj zgradi. Čuo sam da mu je komšinica otvorila i da je pokušao da upadne u njen stan", rekao je jedan od stanara.

Sačekuša: Izrešetan u automobilu na Dušanovcu

Tagovi:

Povezano

Sve vesti