Jelisaveta o Vuku: Bilo je lepo...

Autor:

Popularna glumica je progovorila o bivšem dečku Vuku Kostiću, ali i planovima za proširenje porodice sa suprugom

1
A- A A+

Glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin, nedavno je došla iz Amerike zbog uloga u serijama i predstavama koje ima u Beogradu, a u razgovoru za magazin "VIP" dotakla se tema iz privatnog života kao što je proširenje porodice, ali i bivšeg dečka...

"Takve stvari se ne planiraju već se prosto dogode. Kao i svaka žena, priželjkujem da postanem majka, ali to neko drugi planira umesto nas...", istakla je glumica.

Srpska glumica na semaforu Stejpls centra! FOTO

Trenutno glumi u drugoj sezoni popularne serije gde je glavni lik njen bivši dečko Vuk Kostić, a domaći mediji su ranije pisali da je Jelisaveta nakon svadbe sa Teodosićem imala uslov da se vrati u seriju samo ako ne bude snimala scene za Kostićem...

Gospođa Teodosić se vratila i ima novu ulogu!

"To apsolutno nije istina i potpuna je budalaština. Nekako su ljudi navikli da kada se dvoje raziđu, obavezno moraju da budu u svađi, a to je grozno. U našem slučaju nije tako i zaista je degutantno pričati o tome da se bilo šta loše dešava između nas. Imamo normalan ljudski odnos i pre svega smo kolege. Mnogo bi ružno i glupo bilo da bilo ko od nas dvoje pravi neprijatne scene na snimanju", rekla je Jelisaveta i dodala:

"Bilo mi je lepo na snimanju u prvoj sezoni dok smo radili zajedno. Vuk je božanstven glumac i bio je odličan partner u seriji. S te kolegijalne strane mogu da kažem da je bilo lepo snimati sa njim."

"Dala sam razumnu cenu, ali nisu mogli da plate"

Povezano

Sve vesti