Rimejk još jednog Kingovog klasika!

Autor:

Gledali smo "To", sada ćemo gledati i ovu jezivu priču u novoj verziji!

Protekla godina fanovima "kralja horora" donela je mnoštvo materijala za razmišljanje – novu verziju filma "To", seriju "Gospodin Mercedes", i filmsku verziju "Mračne kule" koja je podelila mišljenje javnosti.

U pripremi je još jedna adaptacija dela Stivena Kinga, jezive knjige "Groblje kućnih ljubimaca".

FOTO: Ovo je beogradsko groblje kućnih ljubimaca

Kingovi fanovi znaju da je po ovoj knjizi već snimljen film i to 1989. godine, postojao je i nastavak iz 1992. koji je kritika "sahranila", a sada Denis Vidmajer i Kevin Kolš režiraju novu verziju. Oni su na društvenim mrežama objavili da je snimanje zvanično počelo.

Glavne uloge tumače Džejson Klark, Ejmi Sajmec i Džon Litgau.

Ako niste čitali, "Groblje kućnih ljubimaca" prati porodicu Krid koja se doseljava u zabačeni američki gradić. Prvi komšija je starac koji krije mračnu tajnu, a iza njihovog poseda nalazi se groblje na kojem lokalni klinci sahranjuju svoje kućne ljubimce. Kada porodicu pogodi stravična tragedija, Luis Krid će otkriti šta se nalazi iza groblja...

Podsetite se originala!

Izvor: YouTube/YouTubeMovies

Kingov omiljeni bend The Ramones muzici za film je doprineo postojećom numerom "Sheena is a punk rocker", a za potrebe filma napisao i naslovnu numeru, koja je postala jedan od njihovih najvećih hitova.

Izvor: YouTube/boptepegar

Povezano

Sve vesti