"Sram te bilo!"

Autor:

Manekenka El Mekfirson koju su nekada zvali "Telo" zbog beskprekornog izgleda, na meti kritika zbog saveta koje je dala u emisiji This Morning.

5
A- A A+

Supermodel El Mekfirson u 54. godini izgleda sjajno, moglo bi se reći i dvostruko mlađe. Ona je gostujući u emisiji This Morning savetovala gledaocima "preskakanje obroka" kako bi doveli telo u red za plažu i letovanje.

Govoreći o savetima kako da ljudi smršaju i izgledaju bolje u kupaćim kostimima, El je savetovala da večeru zamene proteinskim šejkom i da iz ishrane izbace sve bele namirnice.

Gledaoci emisije su je kritikovali zbog toga što je sugerisala da žene moraju da budu mršave kako bi dobro izgledale na plaži, a jedan od komentara na društvenim mrežama je: "Sram te bilo!"

Uprkos tome što je jedna od najpoznatijih supermodela na svetu, El kaže da je počelo da je brine kako da ostane u formi.

"Stiže leto i ja se pripremam za bikini. Znam da to zvuči glupo, ali svi tako mislimo", rekla je Mekfirsonova.

Zatim je otkrila da pije proteinski šejk od voća i povrća koji joj pomaže da brzo skine kilograme.

"Ponekad to koristim kao zamenu za obrok uveče. Ako sam imala jak doručak ili jak ruča, mogu da se izvučem proteinskim šejkom uveče. Naravno, kraći vremenski period, to ne treba raditi dugo, ali ako stiže leto i želite brzo da skinete nekoliko kilograma, to je način na koji ja uspevam i vrlo je, vrlo dobro", rekla je ona.

Mekfirsonova je rekla i da ona ne jede pirinač, hleb, sladoled niti bilo šta belo kada želi da brzo skine kilograme.

Ubrzo nakon emisije, gledaoci su je kritikovali na Twitteru, govoreći da žene ne moraju da imaju određen broj kilogram niti da nose određenu veličinu odeće kako bi lepo izgledale.

"Izvini, možda bi trebalo da kažeš ljudima da ne moraju da menjaju svoje telo samo zato što je leto? Kakva glupost!", jedan je od komentara.

"Zašto This Morning promoviše ovo i zašto El Mekfirson govori o tome kako nekad umesto večere pije proteinski šejk. NE! Jedini način da pripremite telo za plažu je tako što ćete da nanesete zaštitnu kremu i obučete kupaći", komentarisali su.

Bilo je tu još mnoštvo komentara, koji se manje-više svode na kritikovanje manekenke koja stavlja dodatni pritisak na žene i izgled kakav "treba" da imaju na plaži.

"Fantastično. A kako bi bilo da odete na plažu takvi kakvi jeste? Zanimljivo je da nije pomenula i svog plastičnog hirurga".

Pored ovog saveta koji se mnogima nije dopao, El je savetovala gledaocima da vežbaju ujutru, da piju više vode i da dosta plivaju.

Povezano

Sve vesti