Žene će joj zavideti posle ovoga...

Autor:

Viktorija Bekam nahvalila muža zbog kojeg joj ionako zavidi 90 odsto žena!

1
A- A A+

Većina žena dala bi sve da se barem na kratko nađe na mestu Viktorije Bekam, tj. u naručju njenog supruga Dejvida. Sada će joj zavideti još i više, ako je barem pola od onoga što je rekla tačno...

Naime, Bekamova je izjavila da "ima podršku neverovatnog supruga" i priznala da se "trudi da bude najbolja žena i najbolja u profesionalnom smislu".

Govoreći na Ženskom samitu u Njujorku, 44-godišnja dizajnerka, a nekadašnja pevačica, branila je svoj brak usled nedavnih tračeva da se Bekamovi razvode nakon 19 godina braka.

"Imam svu podršku neverovatnog supruga. Zaista smo jednaki u svemu što radimo kod kuće sa decom. Kada ja nisam tu, on ih sprema za školu i kuva im".

Govoreći o tome kako održava balans između privatnog i poslovnog života, bivša "Spajsica" i majka četvoro dece rekla je da pokušava da se što više posveti porodici.

"Trudim se, zaista se mnogo trudim. Dajem sve od sebe da budem najbolja majka... Pokušavam da budem najbolja supruga i najbolja u profesionalnom smislu. Kada dođem kući, pokušavam da ostavim telefon i da provedem vreme sa decom i Dejvidom".

Kad je toliko nahvalila muža koji ionako važi za jednog od najseksi muškaraca, žene će joj sada još više zavideti...

A kada je reč o muškarcima u Srbiji, pogledajte koliko su oni uključeni u odgajanje dece:

Povezano

Sve vesti