Zna se ubica iz Beograda, traži se po svetu

Autor:

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlila ubistvo Davorina Baltića (1978) počinjeno 1. januara 2018. godine.

9
A- A A+
Ilustracija Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Crnogorski državljanin D.B (40) je ubijen u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru u Beogradu, saopšteno je iz MUP Srbije.

Detalji brutalne likvidacije u Žarkovu

Protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca je nadležnom tužilaštvu podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je u garaži jedne zgrade na Vračaru iz automatskog oružja ispalio više hitaca u Baltića. koji je preminuo na licu mesta.

Direktor policije Srbije Vlаdimir Rebić tada je rekao da je ubijeni muškarac od ranije poznаt crnogorskoj i srpskoj policiji i dа sve ukаzuje dа se rаdi o obrаčunu između kriminаlnih grupа.

Na mestu suvozača bila je kuma njegove supruge, policajka koja je u vreme napada bila na dužnosti, a koja je pištolj ubijenog posle likvidacije bacila u kontejner, pisale su "Večernje novosti".

Za osumnjičenim je raspisana međunarodna poternica i u saradnji sa policijama drugih država radi se na njegovom pronalasku i hapšenju.

Ministarstvo nije saopštilo ime čoveka s poternice, čak ni inicijale.

Povezano

Sve vesti