Ceo Vesteros slavi! (FOTO)

Autor:

Umesto "dolazi zima", slogan ovog vikenda je "dolaze svatovi"!

3
A- A A+

Glumci Kit Harington i Rouz Lesli venčali su se u subotu u zamku Vordhil u blizini škotskog grada Aberdina. Naravno, venčanju je prisustvovao i najveći deo ekipe "Igre prestola".

Nova serija iz Vesterosa - evo šta ćemo gledati!

Par se upoznao 2012. kada je Džon Snežni prvi put otišao "dalje od Zida", na setu na Islandu.

"Stvarno mi nije bilo teško da se zaljubim. To mesto je prelepo, severna svetlost je magična, a kada te neko već privlači i onda još igra tvoju devojku, veoma je lako zaljubiti se," rekao je Kit za muški "Vog".

Romantični "Džon Snežni"!

Izvor: YouTube/GameOfThrones

Iako je Igrit u seriji igrala samo tokom tri sezone, ljubav je opstala pa je par prošlog septembra u novinama objavio veridbu. Obaveštenje o venčanju i današnji datum objavljeni su, opet u skladu sa lokalnom tradicijom, na oglasnoj tabli matičarske službe u Hantliju.

Lokacija za venčanje odabrana je pošto je u blizini Rouz odrasla, a njen otac, lokalni funkcioner Seb Lesli, vlasnik je zamka u kojem je održana svadba.

Naravno, fanovi "Igre prestola" uveliko se šale na račun mladenaca i putem društvenih mreža im dele "korisne" savete, pošto svi koji gledaju seriju znaju da se venčanja u Vesterosu najčešće ne završavaju dobro.

Povezano

Sve vesti