Klinka o kojoj je pričao ceo svet (FOTO, VIDEO)

Autor:

Arijana Grande Butera danas slavi 25. rođendan.

Pevačica i glumica na čijem je koncertu prošle godine u Mančesteru detonirana bomba, karijeru je počela u brodvejskom mjuziklu kada je imala samo 13 godina.

Igrala je u seriji Victorious na kanalu Nickelodenu, a muzička karijera je počela upravo saundtrekom iz serije.

Pre sedam godina je potpisala ugovor za izdavačku kuću Republic Records, koja je objavila njen debi album Yours Truly. Mediji je porede s Marajom Keri, mada fanovi znaju i da je sposobna da itekako skine i slavnu Selin Dion.

Izvor: YouTube/TheTonight ShowwithJimmyFallon

S drugim albumom "My everything" je ponovo broj jedan u SAD-u, a s njega se izdvajaju hit singlovi "Problem" i "Break Free".

Nažalost, Arijana Grande je osim po fantastičnom glasu i pesmama poznata i kao pevačica na čijem koncertu se dogodila nezapamćena tragedija.

U maju prošle godine došlo je do eksplozije nakon koncerta mlade pop zvezde u Mančesteru.

Sve se dogodilo oko 22.30, kada je Arijana otpevala poslednju pesmu. Kada je pevačica napustila binu, odjeknula je eksplozija u prostoru koji povezuje koncertnu dvoranu i obližnju stanicu metroa.
Policija u Mančesteru saopštila je da je "najmanje 22 ljudi poginulo a oko 59 ranjeno" u eksploziji.

Arijana je otkazala turneju nakon ovog stravičnog događaja, a onda na nagovaranje fanova rešila da nastavi i to novim koncertom u Mančesteru nazvanom "Ljubav za Mančester" na kojem su nastupile i kolege iz Amerike i Velike Britanije. Sav prihod od karata otišao je porodicama stradalih.

Nedavno je objavila i pesmu u znak sećanja

Izvor: YouTube/Ariana Grande

Nedavno je ponovo dospela na naslovne strane - prekinula dugogodišnju vezu i stupila u novu, a nakon samo tri nedelje veze, Arijana se verila. Budući suprug je Pit Dejvidson, komičar kojeg Arijanini fanovi mrze. 

how

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Povezano

Sve vesti