mondo.rs

Vatrena navijačica je zvezda filmova za odrasle?

Autor:

Zove se Natalija. Danica, Azija, Dilajla...

Ukoliko ste gledali utakmicu Urugvaj-Rusija, sigurni smo da ste videli i plavušu na tribinama, koju su kamere nekoliko puta snimile, a fotoreporteri non-stop slikali.

U pitanju je Natalija Nemčinova (28), svojevrsna zvezda Mundijala, ali i naslovnica u ruskoj štampi na kojima je vidimo u "navijačkoj opremi" - topu i mikro šortsu.

To nije sve... nakon prvobitnog interesovanja za "plavušu na utakmicama Rusije na Svetskom prvenstvu", mediji su iščeprkali da se Natalija pojavila u nekoliko filmova "za odrasle" pod pseudonimom Natalija Andreeva. I Dilajla G. I Danica... Amanda... Azija... Anabela.

Na sajtovima za odrasle se lepa navijačica opisuje kao "empancipovana zvezda koja je karijeru u industriji počela angažmanom u studiju Foot Fetish". Razumeli ste i bez prevoda.

Sada je Natalija demantovala da je bila Dilajla, Azija i Danica. Ne, nisu joj poverovali.

POGLEDAJTE OVE LEPOTICE MUNDIJALA:

"Ja nisam tražila ovakav PR koji sam dobila na Mundijalu i mogu da kažem da ništa od onoga što ste pročitali u medijima nije istina", rekla je lepotica ruskom "MKRU-u". Kada su je novinari upitali za postojanje škakljivih slika, "kojih ima na stotine", ali i o alijasima kojima se služila, Natalija je kratko rekla da "takve slike ne postoje". A, onda objasnila OTKUD TE SLIKE!

Natalija je otkrila da je žrtva "osvetničke pornografije".

"To je stara priča. Dečko s kojim sam bila u vezi pre pet godina je objavio naš snimak i od toga je sve krenulo kao lavina. Onda je objavio moje slike... nikada nisam radila kao glumica u filmovima za odrasle i nikada se nisam prodavala. Neko vreme sam radila kao model, ali to je više bilo kao hobi, a ne stalan posao", rekla je lepa navijačica.

Uglavnom, klipovi su dostupni na Pornhubu... pored biografije "glavne glumice" i opisa da snima erotske klipove, nalazi se više od 12 "filmova".

Povezano

Sve vesti