Baš me briga, ne može FIFA da me tuži!

Autor:

"MONDO izveštač" sa Mundijala i glumica koja će pratiti utakmicu Srbija-Brazil, oplela po sudijama: "Evo, reći ću - krive su sudije!"

Baš me briga, ne može FIFA da me tuži! Foto: Mondo/Goran Sivački
Znate je iz brojnih serija i filmova i sigurni smo najpre pamtite po "onoj sceni" iz Nemanjića.
Ono što ne znate je da će uskoro na velikom platnu oživeti jedan lik iz popularne pesme, ali i da je spremila dres za utakmicu Srbija - Brazil na Svetskom prvenstvu u Moskvi!

Kako je Lihtštajner postao LJIHTŠTAJNERI

"U sredu idem u Moskvu i veoma sam uzbuđena! Spremila sam dres, idem da navijam i podržim naše momke, jer je sport nešto najlepše što imamo u našoj državi", rekla je Jelena MONDU i dodala:

"Imamo odlične momke u reprezentaciji, imamo super tim i mislim da smo mogli mnogo više da uradimo", rekla je glumica, a na naše pitanje "o utakmici protiv Švajcarske?" rekla: "Sudije su krive! Evo, reći ću, mislim ko primi gol na kraju utakmice. Eto, rekla sam, ne može FIFA mene da tuži! Baš je ispalo bezveze jer zaista imamo super reprezentaciju".

Jelena nam je otkrila i da "veruje u čuda" kada smo je upitali da li ćemo srediti Brazil, a onda i dodala: "Ne dajem izjave pred utakmicu", kako ne bi izbaksuzirala.

Glumica će nam uskoro poslati i slike u dresu sa stadiona, a rekli smo joj i da "šmekne" te navijačice o kojima se toliko priča!

Podsetite se priloga s lepom navijačicom:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti