Mladen Šolak,mondo.rs

Srbija ima 12. igrača protiv Brazila! (FOTO)

To smo svi mi, ali i velika grupa navijača, koja je danas otišla u Moskvu da bodri "orlove" na putu ka nokaut fazi Svetskog prvenstva!

Srbija ima 12. igrača protiv Brazila! (FOTO) Foto: MONDO portal

U iščekivanju odlučujuće utakmice "orlova", protiv Brazila na Otkritje areni, broj navijača našeg tima u glavnom gradu Rusije raste iz sata u sat. Među pristalicama Srbije od utorka su u centru zbivanja i pobednici konkursa kompanije Huawei, koji su doputovali iz Beograda!

Grupa od 20 ljubitelja fudbala, kreativnih korisnika Huawei P20 serije uređaja i njihovih saputnika, došla je dobro raspoložena u Rusiju, gde će uživo prisustvovati velikoj utakmici srpskog tima, protiv petostrukih šampiona sveta.

On Srbin, ona Brazilka: Nema ljubavi dok traje meč

Tvorci najkreativnijih poruka na temu "Vidi više" krenuli su iz gradova širom Srbije (Beograd, Zaječar, Novi Sad, Zrenjanin...) i stigli u sunčanu Moskvu, gde će izbliza navijati za Srbiju, u jednom od najvažnijih mečeva srpske reprezentacije na svetskim prvenstvima.

Utakmica Srbija - Brazil biće odigrana u sredu, našem timu je neophodna pobeda, a na MONDU ćete imati priliku da vidite kako izgleda taj spektakl izbliza, kroz objektiv Huawei P20 i P20 Pro kamere.

Kako bi ovaj doživljaj bio upotpunjen ne samo navijanjem, nego i osećajem zajedništva i jedinstva svih naših navijača, kompanija je svim putnicima, članovima Huawei P20 tima, obezbedila posebne dresove znajući koliko je navijačka strast velika, a podrška sa tribina značajna u ključnim momentima najveće borbe.

Dresovi na sebi imaju broj dvanaest, koji simbolično poručuje našim fudbalerima da uz sebe imaju i dvanaestog igrača koji će istorijski meč u Moskvi “igrati” sa njima, ali sa tribina.

Budite i vi 12. igrač Srbije u sredu, uz MONDO i naše priče iz Moskve, koje će vas informisati i zabaviti kao i uvek - na poseban i drugačiji način!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

POGLEDAJTE ATMOSFERU PRED MEČ SA BRAZILOM:

Izvor: MONDO/snimano Alcatel telefonom

Izvor: MONDO/snimano Alcatel telefonom

Izvor: MONDO/snimano Alcatel telefonom

Povezano

Sve vesti