Nikola Janković,mondo.rs

Brazilci za MONDO: Srbi, super ste, ali u tenisu

Reporter MONDA Nikola Janković popričao je sa grupom brazilskih navijača uoči večerašnjeg duela u Moskvi, odlučujućeg za plasman u osminu finala Mundijala.

"Gabrijel Žesus dva, Nejmar jedan gol. Ja sam Aleks. Zapamti moje ime i ovo što sam ti rekao", obratio se brazilski navijač našem reporteru sa Svetskog prvenstva u Rusiji, uveren da će Brazil večeras u Moskvi "pregaziti" Srbiju i lagano se plasirati u osminu finala.

I ostali njegovi prijatelji su uvereni u trijumf Brazila.

"Ako pobedite Brazil, izgubićete od Nemačke. Jedini tim koji može da pobedi Nemce iz ove naše grupe smo mi. Zato je za vas bolje da večeras izgubite od nas", nastavio je drugi Brazilac da "ubeđuje" reportera MONDA da odustane od gledanja fudbala uopšte.

Hm...

Usledio je kontraudarac!

"Ali, momci, mi smo pobedili Nemce na Svetskom prvenstvu (2010. godine u Južnoj Africi). Možda da popričamo o vašem poslednjem susretu sa Nemcima kad je bilo 7:1 za njih", bio je pogodak u centar reportera MONDA!

"Hajde da onda pričamo o tome kada ste vi, Srbi, osviojili Svetsko prvenstvo", odmah je bilo uzvraćeno.

Da bi nastavio "filozof" Aleks:

"Mnogi govore o tome kako žele osvetu, revanš. Kad smo prvi put igrali na svetskim prvenstvima, mi smo pobedili 2:0 Nemačku i potom postali svetski prvaci. Mi smo petostruki prvaci vseta, oni su još na tri. Ono kad su nas pobedili 7:1, to je zapravo bila nemačka osveta nama. A ako bude novog meča - to je novi meč, nikakav revanš nama njima".

Priča je otišla u drugom smeru...

"Vi, Srbi ste dobri u tenisu, odbojci... ali u fudbalu ste... Mi volimo srpske tenisere. Da igramo sad tenis, mislim da biste nas dobili. Ljudi u Brazilu vole Đokovića, više nego Federera", rekoše Brazilci.

POGLEDAJTE OVAJ RAZGOVOR

Izvor: MONDO/snimano Alcatel telefonom

Srbija - Brazil (ANKETA)

Povezano

Sve vesti