Texas u Beogradu, počela prodaja karata

Autor:

Ulaznice za koncert "pomeren" iz Kragujevca u Beograd koštaju od 1.990 do 3.990 dinara.

Pošto su, iz zdravstvenih razloga, morali da otkažu svoj nastup na Arsenal Festu u Kragujevcu, Texas ipak nisu želeli da razočaraju fanove – svoj prvi koncert u Srbiji održaće 29. septembra u Hali sportova "Ranko Žeravica"!

"Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora da odmara deset dana... Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao da bude pomeren, ali nadamo se da će naši srpski fanovi biti u mogućnosti da dođu na naš koncert u Beogradu," poručio je bend na svom Facebook profilu.

Popularni Škotlanđani održaće celovečernji nastup u Beogradu na kojem će izvesti svoje najveće hitove – od "Summer Sun", "I Don’t Want A Lover", "Say What You Want", "Inner Smile", "Black Eyed Boy" do "In Demand" i "In Our Lifetime".

Ulaznice za ovaj spektakl u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventim i Hale sportova po sledećim kategorijama – parter 1.990, fan pit 2.500, tribine 2.990 i VIP 3.990 dinara.

Šta sa već kupljenim ulaznicama?

Arsenal fest je saopštio da svi koji su kupili ulaznicu samo za 22. jun, ukoliko žele mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili. Pošto je u pitanju festivalska ulaznica ona neće važiti za novi koncert Texas u Beogradu, koji neće biti u organizaciji Arsenal Festa.

Spiteri je početkom juna bila iznenada kratko hospitalizovana zbog zdravstvenih problema, kada je povredila kičmene pršljenove, pa je tada Texas otkazao predviđene nastupe u Norveškoj i Švedskoj.

Iako je isprva izgledalo da se pevačica oporavila, i bend je održao koncerte u Lionu 15. juna i Nimu 17. juna, na kraju je ipak odlučeno da Spiteri trenutno ipak nije dovoljno spremna da nastavi sa turnejom.

Povezano

Sve vesti