Reper priznao: Dete je moje, nisam ga krio

Autor:

Kako onda niko nije znao za njega?

Reper Drejk se nedavno našao na meti muzičkog rivala Pusha T, koji ga je u svojoj pesmi "prozvao" da ima sina sa zvezdom filmova za odrasle Sofi Bruso i da dete krije od javnosti.

Drejk se tim povodom nije oglašavao - sve do sada. Novi dupli album "Scorpio" koji je objavio, sadrži pesmu "Emotionless" kroz koju je reper priznao da zaista ima sina, ali tvrdi da ga nije krio...

"Nisam krio dete od sveta, krio sam svet od mog deteta. Ne trčim da objavim sve javno, jedini ljudi kojima želim da kažem su oni koje mogu da pozovem", istakao je u numeri Drejk.

U drugoj pesmi "March 14", koja je izgleda dobila poziv po datumu kada mu je sin rođen, muzičar repuje o Sofi.

"Nije moja ljubavnica kao Bili Džin (iz pesme Majkla Džeksona), ali dete je moje. Sendi mi je govorila da je dovoljno i jednom, i sve što je bilo potrebno je taj jedan put. Sranje, videli smo se samo dva puta, dva puta", otkriva reper da ga je majka Sendi Grejem upozoravala da dete može da dobije i nakon samo jednog susreta sa nekom devojkom - što mu se i dogodilo.

"Nekada sam izazivao roditelje na svakom album. Sada me je sramota da im kažem da sam završio kao ovakav roditelj. Uvek sam obećavao da ću imati porodičnu zajednicu, želeo sam da sve bude drugačije jer sam i ja prošao kroz to", rekao je reper u istoj pesmi, asocirajući na to što ga je njegov otac napustio.

Reper Pusha T ga je pre ovoga isprozivao da ne viđa sina, koji se navodno zove Adonis: "Kriješ dete, pusti tog dečka da ti uđe u kuću, mrcino jedna odvratna".

Povezano

Sve vesti