"Drugi su primetili talenat" (FOTO)

Autor:

Poznata rijaliti učesnica i autorka romana "Ja, nomad" predstavlja svoju prvu izložbu

"Drugi su primetili talenat" (FOTO) Foto: MONDO, Goran Sivački Ava Karabatić proglasila je Mis Interneta

O Avi Karabatić znate da je učestvovala u rijalitijima Survivor, Veliki Brat i Parovi, a možda i da je kao "klinka" pobeđivala na brojnim izborima lepote u Hrvatskoj.

Ukoliko ste gledali neke od ovih rijalitija, osim što ste mogli da saznate da je neposredna i duhovita, saznali ste da je završila i dva faksa, kao i da je napisala roman (i bila senzacija Sajma knjiga pre dve godine).

Ava na Sajmu knjiga

Ono što (možda) ne znate je da je Ava spremila i izložbu slika nazvanu "Java natale", što predstavlja igru rečima - "Ja - Ava natale", ili "Ava je rođena" (kao slikarka).

Ako je ovo zbog ljubljenja srpske zastave...

Ava je MONDU otkrila da su joj uzori Karavađo, Botičeli, Mone i Dali, ali i šta ju je inspirisalo da se oproba kao slikarka.

"Talenat je obično kamufliran u dečijoj igri, i ja to nisam posebno izdvajala. Znam samo da sam kao  devojčica dobila nagradu za slikarsko delo i da su drugi primetili talenat. Bila sam srećna kad nešto naslikam. Što se tiče inspiracije drugi su to primetili. Inspiracija kod mene uvek stoji sakrivena iza svakodnevnih stresova i poslovnih i privatnih problema. Takve potisnute impresije se u nekom trenutku pojave, izdignu i pokucaju na moja vrata. Tako u poslednje vreme - uzmem olovku ili kist... i krene slika. Tata je bio i ostao moja inspiracija unutar mene i kao i svaki roditelj – pokretač stvaralačke energije u meni, a kao umetnik i dizajner podrška i savetnik.", rekla nam je Ava i "otkrila" cenu slika.

"Kad bi samo ovaj fudbaler ućutao..."

"O ceni mojih slika je rano govoriti, neka me prvo gledaju i tumače (smeh). Pa dobro, neće biti jeftino jer jeftino je nedostatak samopouzdanja".

Ava još nije odlučila u kom gradu će prvo otvoriti izložbu Beogradu ili Zagrebu, ali da će svoja dela predstaviti javnosti 20. jula.

 

Povezano

Sve vesti