Crash konačno dostupan za PC i Xbox i Nintendo!

Autor:

“Stormy Ascent” i novi “Future Tense” nivoi kao Bonus sadržaji u Crash Bandicoot N. Sane trilogiji za PC, Xbox i Nintendo platforme.

Crash konačno dostupan za PC i Xbox i Nintendo! Foto: Promo / Sony

Izlaskom Crash Bandicoot N. Sane Trilogije za Xbox One, Nintendo Switch i PC preko Steam-a, fanovi i igrači, počevši od 29. juna, mogu ponovo da dožive 90-te. Dolaskom Crash Bandicoot N. Sane Trilogije na nove platforme, prvi put će se na njima igrati tri originalne igre - Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot 3: Warped.

Za dan lansiranja Crash Bandicoot N. Sane trilogije, Activision Publishing, Inc. deo kompanije Activision Blizzard, nam donosi nove nivoe Stormy Ascent i Future Tense bez dodatne naplate.

Tu je i zloglasni nedovršeni nivo Stormy Ascent iz originalne igre Crash Bandicoot igre, koji igračima daje mogućnost da krenu na opasno putovanje kroz olujnu noć, u kojoj se nalaze Crash-ovi najopasniji neprijatelji, sve do zidina zastrašujućeg dvorca. Stormy Ascent je lansiran 2017. godine isključivo za PlayStation prodavnicu i jedan je od najtežih nivoa ikad objavljenih na bilo kojoj platformi - igrači kažu suludo težak! Sad će i igrači na svim platformama doživeti zabavu ovog remasterizovanog i brutalno teškog nivoa, koji je napravljen da izazove najjače igrače. Važno je da napomenemo da se za PS4 Stormy Ascent nivo može preuzeti bez dodatne naplate iz PlayStation prodavnice.

Ljubitelji franšize će se obradovati zbog toga što su programeri dodali dodatne poteškoće Crash Bandicoot 3: Warped’s Future svetu, koji će kako se čini predstavljati izazov i najbržim i najspretnijim igračima. Igrači će moći da dodaju rakete, uništavaju robote i izbegavaju lasere u novom nivou “Future Tense“.

Trilogija donosi preko 100 nivoa za istraživanje, nove dijaloge za koje su glasove pozajmili popularni glumci i mnogo toga što ćemo vas pustiti da istražite sami…

I dugujemo vam još samo to da vam kažemo da je omiljeni nam Crash za PC, Nintendo Switch i Xbox One u prodaji od danas, 29. juna!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: PlayStation

Izvor: Crash Bandycoot.

Izvor: Crash Bandicoot.

Izvor: Ingram Mill.

Izvor: GameNewsOfficial.

Povezano

Sve vesti