Bajić: Nisam "odjavio" BiH i Ćiru!

Centarhalf nemačkog drugoligaša Koblenca Branimir Bajić negirao je da više neće nastupati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine i da ga zanima isključivo selekcija Republike Srpske.

0
A- A A+

Centarhalf nemačkog drugoligaša Koblenca Branimir Bajić negirao je navode pojedinih beogradskih listova da više neće nastupati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine i da ga zanima isključivo selekcija Republike Srpske.

"Nisam dao intervju ni ‘Sportskom žurnalu’ niti banjalučkom ‘Glasu Srpske’. Nije istina da više neću da igram za BiH. Rado ću se odazvati ako me selektor Ćiro Blažević pozove. Žao mi je što se moje ime koristi u političke svrhe. BiH je moj jedini izbor", rekao je Bajić za "Dnevni avaz".

Nekadašnji igrač Partizana poslednji put je igrao za BiH protiv selekcije Bugarske, ali ga Blažević posle toga nije uzeo u obzir za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Španije i Estonije.

"Trenutno nisam u planovima selektora, ali nadam se da ću uskoro ponovo zadobiti njegovo poverenje. Čak i ako me Ćiro ne bude zvao, doći ću na naredne utakmice BiH kao običan navijač", naglasio je nekadašnji prvotimac Partizana.

Prema njegovom mišljenju, neko je namerno zloupotrebio njegovo ime i trenutni status u reprezentaciji BiH.

"Očigledno je u pitanju podvala meni, ali i mojim prijateljima i saigračima. Što se tiče Republike Srpske, obavešten sam da postoji spisak reprezentativaca i da se i moje ime nalazi na njemu. To je sve što znam", zaključio je Bajić.

Republika Srpska trebalo bi da do kraja godine odigra prijateljsku utakmicu sa nekom od španskih pokrajina, najverovatnije sa Galicijom.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.