mondo.rs

INDIJANA DŽONS: Načekaćemo se!

Autor:

Da li bi trebalo da neko podseti Spilberga i ekipu koliko glavni glumac ima godina?

Peti film o Indijani Džonsu zakasniće najmanje godinu dana, i biće odlično ako uopšte stigne tokom 2020. godine, prenosi "Varajeti".

Iako je film trebalo da bude premijerno prikazan u julu 2020, sada taj list prenosi da "nema teoretske šanse" da "Indi 5" bude snimljen i izmontiran do kraja te godine.

Dejvid Kep je napisao scenario, ali je studio od njega odustao i sada je doveden Džonatan Kasdan kako bi ga napisao ispočetka. Kasdanov otac Lorens autor je scenarija za prvi deo filma, a zajedno sa sinom napisao je i film "Solo: Star Wars priča".

Stiven Spilberg moraće tako da ispomera svoj gust raspored kako bi uopšte stigao da snimi film. On trenutno radi na rimejku "Priče sa Zapadne strane", biografski film o Julisisu Grentu, prvi superherojski film u karijeri ("Blackhawk") i nosi se mišlju da adaptira "Talisman" Stivena Kinga.

Harison Ford će peti put igrati Indijanu Džonsa, a ukoliko premijera zaista bude bila krajem 2020, glumac će tada imati punih 79 godina! Ekipa filma trenutno traži novog Mata, pošto glumac Šaja Labaf neće reprizirati svoju ulogu iz četvrtog filma.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.