Navijam za Hrvate, Mamiću nagrada!

Autor:

Aca Lukas komentarisao Mundijal.

56
A- A A+

Pevač Aleksandar Vuksanović, odnosno Aca Lukas, na Instagramu je objavio čestitku hrvatskoj reprezentaciji, i poruku podrške Zdravku Mamiću.

"Najiskrenije čestitke pre svega mojim prijateljima i drugarima na plasmanu među osam najboljih reprezentacija sveta, sjajnim momcima i fudbalerima. Bravo za reprezentaciju Hrvatske, navijam za vas," napisao je Lukas jutro nakon pobede Hrvata nad Dancima.

Slavlje Hrvata na Mundijalu!

"Možda se neko složi, a neko ne, ali reći ću – ne proganjajte onoga ko je jedan od najzaslužnijih za to što ste možda i najbolji na svetu! Mamiću nagrada, a ne kazna. Znam da se ovo mnogima neće dopasti, ali ja se tako osećam. Znam sigurno i da će mi moj drug Tin Jedvaj, ili Luka Modrić, ili bilo kod od ovih momaka uvek biti bliži od svih Ronalda, Mesija i ostalih," napisao je Aca.

MUNDIJAL 2018 - SVE NA JEDNOM MESTU

Mamić je sredinom prošlog meseca uhapšen po međunarodnoj poternici, zbog malverzacija u poslovanju Dinama iz Zagreba na čijem je čelu bio dugi niz godina. Sud u Osijeku osudio je njega na šest i po, brata Zorana Mamića na skoro pet godina, bivšeg direktora kluba Damira Vrbanovića na tri godine, kao i poreznika Milana Pernara na četiri godine i dva meseca zatvora. Mamić je nakon toga poručio da "nije budala da ide u zatvor" i odbacio tvrdnje o tome da je oštetio klub ili državu.

Povezano

Sve vesti