Cedevita vas vodi u Holivud!

Autor:

Ljubitelji glamura, jedna fotka vas deli od putovanja u grad dodele Oskara!

Oduvek želiš da posetiš Holivud i prošetaš se stazom slavnih? Želiš da uživaš u gradu bogatih i slavnih, da kupuješ na Rodeo Driveu i osetiš magiju filmske industrije, peščanih plaža i mode zapadnog Holivuda... Cedevita ti daje priliku i poziva sve ljubitelje glamura da se prijave na nagradni konkurs NE FOTKAŠ SE UZALUD VODIMO TE U HOLIVUD" i otputuju u grad dodele Oskara – Holivud.

Ulaskom na internet stranicu www.cedevitaHolivud.com imaš priliku da osvojiš sedmodnevno putovanje u grad popločan zvezdama, a sve što je potrebno da uradiš je da pokažeš svoju superglamuroznu stranu i fotkaš se u najboljem izdanju uz obavezni narandžasti detalj.

Svi koji su spremni da pokažu zvezdu u sebi mogu učestvovati tako što će kupiti Cedevitu bilo kojeg ukusa od 1kg, 500g, 200g, 345ml ili 340ml u MAXI, SHOP&GO ili TEMPO prodavnicama. Potrebno je samo sačuvati račun na kojem se nalazi kod koji se potom unosi na internet stranicu kako bi se učitala fotka. Pobedu odnosi najglamuroznija fotka.

Zato požuri u MAXI, SHOP&GO i TEMPO prodavnice, kupi Cedevitin proizvod i pretvori svoj sjaj u vrednu nagradu i put u Holivud. Konkurs je otvoren do 20. jula 2018. godine.

Tagovi: