"Nisam mislila da ću ovo reći..."

Autor:

Evo šta kaže teniserka o najboljoj stvari koja joj se desila u životu!

2
A- A A+

Serena Vilijams, jedna je od najboljih teniserki svih vremena, u svojoj karijeri je osvojila 23 grend slem titule, ali... to nije najbolje što joj se desilo u životu!

"Dvadeset tri grend slem titule su sjane. Ali, mislim da je to što sam rodila ćerku, Olimpiju, najbolja stvar koja mi se desila u životu", kaže teniserka.

She's like "Mommmmmmmmmmm my friends are looking" #freshfaces

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана

"To je bilo neverovatno iskustvo. Počela sam da igram tenis kada sam imala tri godine i to je čitav moj život. Uvek sam bila osoba koja nije bila naročito zainteresovana za decu - bila sam fokusirana na karijeru - tako da nikada nisam mislila da ću to reći".

Serena Vilijams sasvim iskreno: Teško mi je

Kada je reč o tome šta Serena Vilijams uči svoju ćerku, kaže da na nju želi da prenese mnoge lekcije koje ju je njena majka naučila.

"Moja majka, ona je uvek želela da me navede da se osećam dobro i da volim ono što jesam", rekla je Vilijamsova dodajući da svoju ćerkicu želi da nauči da "uvek bude pozitivan glas".

Znate šta će se zvati Aneres?

Sličnu poruku Serena ima i za svoje fanove, ali i za sve ostale.

"Zaista mislim da je veoma važno pomagati drugima i uvek biti pozitivan. Bez obzira na to ko ste, pomozite nekome danas", poručuje teniserka.

Povezano

Sve vesti