Super sreda, 4. jul u bioskopima Cineplexx

Autor:

Super snižena cena ulaznice za sve filmove.

/promo tekst/

Reč SUPER je ovih dana sinonim za bioskope Cineplexx, jer sve posetioce 4. jula očekuje snižena cena ulaznice od 300 dinara za sve projekcije u bioskopima u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu i Nišu.

Obezbedite mesta na vreme, jer su karte uveliko u prodaji na blagajni bioskopa!

Akcija, komedija, drama, horor… sve po vašoj želji u najomiljenijem bioskopu u gradu uz fantastično sniženu cenu karte!

Akciona komedija "Oušnovih 8" sa Kejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej, Mindi Koling, Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sara Polson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize "Igraj svoju igru", ovog puta u ženskom izdanju.

Da li su se preživeli dinosaurusi izborili za opstanak, ne propustite da saznate u najnovijem nastavku kultnog filma "Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo".

Ljubitelji komedija imaće priliku da uživaju u fantastičnim naslovima "Ti juriš!" zasnovanom na istinitoj priči i "Moj lažni muž", film o razmaženom, bogatom vlasniku jahte koji nakon gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice.

Za sve one koji vole biografske drame, pogledajte kako je izgledala emotivna veza između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara u autentično prepričanom deliću tamne strane svetske istorije. U filmu "Voleti Eskobara" glavne uloge tumače oskarovci Havijer Bardem i Penelopa Kruz.

Naravno da nismo zaboravili naše mališane, te smo za njih pripremili sjajnu ponudu animiranih
filmova, sinhronizovanih na srpski jezik!

Očekuju vas "Neviđeni 2", "Čarobni princ" i "Ukradena princeza"!

Zaplovite u avanture sa vašim omiljenim junacima i sjajno se zabavite!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti