Devojka nađena mrtva u Beogradu

Autor:

Devojka M.M. (21) nađena je mrtva jutros u centru Beograda.

24
A- A A+
policija, stop policija, stop, ubistvo, nesreća, saobraćajna nesreća, policajci, policijska traka, ubistvo, smrt, poginuo, policija srbije, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Kurir" piše da je Hitna pomoć dobila poziv da je devojci pozlilo, ali kada su lekari stigli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt.

Uzrok smrti mlade devojke za sada nije poznat.

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je navodno preminula dok je bila u društvu sa mladićem (20) u Ulici cara Lazara, u strogom centru Beograda.

Beogradski mediji preneli su ranije nezvanične informacije da je devojka navodno umrla zbog droge, odnosno od posledica konzumiranja novog ekstazija.

Međutim, mediji sada javljaju da je devojka imala probleme sa srcem, kao i da je mladić negirao da su zloupotrebljavali drogu.

Policija i forenzičari su izvršili uviđaj.  Hitnu pomoć je pozvao mladić koji se u tom trenutku nalazio u stanu s devojkom.

Telo devojke je prebačeno na obdukciju.

Od čega nam deca umiru:Novi ekstazi stigao iz Kine

Srbiju poslednjih dana potresaju tragične smrti tinejdžera, koji su preminuli od droge.

U Kragujevcu je pre nekoliko dana nađena mrtva 17-godišnjakinja za koju se pretpostavlja da se predozirala psihoaktivnim supstancama.

Smrt troje mladih zbog droge - tema sednice Vlade

Samo tri dana ranije u Bačkoj Palanci je otac našao sinovljevo telo u sobi. Za njega se takođe, veruje, da je umro od prekomerene doze psihoaktivne supstance.

Slučaj koji je potresao celu Srbiju je smrt dečaka na splavu u Beogradu. On je preminuo od prekomerne doze ekstazija.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti