Ovako će "skončati" Džon Snežni?

Autor:

Nova teorija jednog fana ima dobre argumente i potkovane dokaze.

8
A- A A+

  Već su nas jednom u "Igri prestola" prevarili da je Džon Snežni mrtav, ali po ovoj teoriji fana, Džon će ipak "završiti karijeru" u poslednjoj sezoni serije.

Snežni je jedan od kandidata za Gvozdeni presto nakon što je u sedmoj sezoni otkriveno da je njegovo pravo ime zapravo Egon Targerjen, a jedno proročanstvo iz epizoda pre toga sugeriše da će ponovo biti ubijen i to od strane Jurona Grejdžoja.

U petoj epizodi sedme sezone, Semjuel Tarli prisluškuje diskusiju o proročanstvu iz Lordosa koje kaže da će se Udavljeni Bog vratiti da "uništi Egona Osvajača".

Neeeeeee! Samo ne njega!!! (FOTO)

Saznali smo naknadno da je Egon zapravo Džon Snežni, a Juron je o sebi pričao kao o Udavljenom Bogu, pa je velika šansa da će on biti taj koji će presuditi jednom od omiljenih likova iz serije.

"Proročanstvo nije pogrešilo, samo je drugi Egon u pitanju. Kada je ime Džona Snežnog potvrđeno kao Egon, nakon što pobedi Bele hodače, ubiće ga 'Udavljeni Bog'. To bi mogli da budu Jara ili Teon, ali mislim da je Juron ipak taj koji će ga najverovatnije ubiti", istakao je fan na Redditu.

Šta vi mislite o ovome?

Ceo Vesteros slavi! (FOTO)

Povezano

Sve vesti