Stiže novi model Kanjea Vesta!

Autor:

Novi model sa potpisom Kanjea Vesta YEEZY 500 Utility Black siluete od 7. jula u prodaji u Tike! šopu.

1
A- A A+

Svetska pomama za novim modelom patika YEEZY BOOST 350 V2 Butter prenela se i u Srbiju, jer je za svega sat vremena rasprodata silueta jednog od najvećih muzičara današnjice Kanjea Vesta i adidasa.

Redovi ispred Tike! šopa, na adresi Kralja Petra 24, stvoreni su još od ranih jutarnjih sati, jer niko nije želeo da propusti da među prvima obezbedi ultra popularni model.

Svi oni koji prethodnih dana nisu uspeli da dođu do modela sa "potpisom" omiljenog muzičara, ipak ne moraju da brinu, jer stiže vest da je spreman početak prodaje nove YEEZY 500 Utility Black siluete, koja će od 7. jula biti u prodaji u Tike! šopu.

Reč je o modelu u Utility Black boji, koji je skrojen od meke kože.

Đon patike u kombinaciji specijalne adiPRENE+ tehnologije i meke gume stopalu pruža maksimalnu potporu i udobnost, dok mrežasto gornjište sa neobičnim detaljima oko pertli čini siluetu jedinstvenom i upečatljivom.

Naravno, posebnu draž patici daje i činjenica da je to model iza kog stoji upravo slavni muzičar i dizajner Kanje Vest.

Zato, zauzmite svoje mesto u redu i ne propustite jedinstvenu priliku da među prvima gradom prošetate najnoviji retro-futuristički model, koji sa nestrpljenjem očekuju milioni fanova širom sveta.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti