Drakula na odmoru! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte trejler trećeg dela crtaća "Hotel Transilvanija", koji uskoro stiže u bioskope!

Najpoznatiji vampir na svetu je ovog leta odlučio da konačno uzme odmor i opusti se sa svojom čudovišnom porodicom i prijateljima! Da li ste spremni za egzotično krstarenje sa Drakulom i njegovom svitom? Kako izgleda kada sve Drakuline kočnice popuste pod pritiskom porodice?

Odgovori nas očekuju od 2. avgusta u bioskopima širom zemlje u trećem nastavku animiranog hita "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje".

Izvor: YouTube/ConFilmSrbija

U sinhronizaciji "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje", učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike. Po treći put, neodoljivom Drakuli glas je pozajmio Dragan Mićanović, glas Mejvis pozajmila je Iva Stefanović, dok je glas tajanstvenoj kapetanici pozajmila Tamara Aleksić.

 U ulogama simpatičnih čudovišta naći će se i Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Goca Tržan, Tijana Dapčević, Lena Kovačević i mnogi drugi. Sinhronizaciju na srpski jezik je režirala Iva Milošević.

U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima na brodu, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Odlazak čoveka koji nam je otkrio Deksterovu laboratoriju

Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, ili će poslednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu? Saznajte u bioskopu od 2. avgusta, kada stiže ovaj film u distribuciji "Con Filma"!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti