Izvadila silikone! (FOTO)

Autor:

Rijaliti zvezda više ne izgleda ovako!

9
A- A A+

Kajli Džener iznenadila je svoje fanove fotografijom na kojoj su joj usne znatno manje, a zatim priznala da je izvadila silikone.

Novopečena mama je to priznala nakon što su joj obožavatelji postavili brojne komentare da "izgleda kao stara Kajli".

"Izvadila sam filere", odgovorila je ona na komentare. Rijaliti zvezda je inače stavila filere u usne kada imala samo 16 godina.

Ovako sada izgleda:

heat wave

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

A ovako je izgledala donedavno:

thanks @voguemagazine ✨

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Fanovi su joj ubrzo pružili podršku nakon što je ispumpala usne, i mnogi su komentarisali da izgleda bolje nego ikad pre.

"Ovo je prvi put da ti komentarišem neku fotografiju, ali želim samo da kažem da izgledaš prelepo bez filera", jedan je od komentara, a drugi dodaju da je "mnogo lepša bez filera".

I ona je iznenađena!

Kajli je inače ranije priznala da je postala veoma nesiguran kada joj je kao petnaestogodišnjoj devojčici dečak kojeg je poljubila rekao da je "iznenađen da se tako dobro ljudi a ima tako tanke usne".

Dženerova je rekla da joj ju je to "veoma pogodilo" i da se zbog toga nije osećala poželjnom ni lepom.

KOLIKO košta jedna njena fotka?!

Tada je najpre počela da se šminka tako što je olovku nanosila izvan ivice usana kako bi vizuelno izgledale veće, a onda je kao šesnaestogodišnjakinja stavila filere. Neko vreme je poricala da ih je stavila, da bi na kraju u epizodi njihovog rijalitija to ipak priznala.

Šta vi kažete, da li je Kajli lepša bez napumpanih usana?

Povezano

Sve vesti