Ako idete kolima na EXIT festival…

Autor:

… onda znajte da je Novi Sad spremio dodatna BESPLATNA mesta za parkiranje

0
A- A A+
exit Foto: MONDO/Tamara Sekulović

Mnogi će pohrliti u Novi Sad krajem nedelje sopstvenim prevozom. Ako se odlučite za takav potez, krenite na vreme kako bi mogli da imate vremena za pronalazak parking mesta.

Za vreme održavanja ovogodišnjeg EXIT festivala, novosadski "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama: Ulica prote Mihaldžića, Trg vladike Nikolaja i parking prostor uz Kej skojevaca.

Kapacitet parkirališta je 220 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

 Iz ovog preduzeća apeluju na posetioce da se na vreme organizuju i da koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod SPENS-a u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK "Vojvodina" i SPENS-a (kod restorana "Ognjište").

Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima ili slanjem SMS poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna "pauk" služba, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našoj Facebook stranici – MONDO Automobili.

Povezano

Sve vesti