Evo zašto će svi pričati o OVOJ seriji!

Autor:

Odlična gluma, mučna misterija i Emi u najavi nateraće vas da ispratite seriju "Sharp Objects".

Serija zasnovana na romanu Gilijan Flin "Gone Girl" u kojoj glavnu ulogu tumači Ejmi Adams uskoro počinje da se emituje. Mnogi kažu da Adamsovoj za ovu ulogu odmah treba dati Emija, jer je jednom rečju "oduvala".

U seriji igraju i Patriša Klarkson, Kris Mesina i australijska glumica Elajza Skalen. Scenario za seriju pisao je Marti Nokson ("Buffy", "Mad Men"), osim za tri epizode koje je napisala sama spisateljica po čijem romaju je serija i zasnovana.

Serija "Sharp Objects" prati Kamilu, novinarku koju urednik šalje u njen rodni grad u Misuriju kako bi napisala priču o devojkama koje su brutalno nastradale.

Kamila se isprva dvoumi da li da prihvati zadatak, jer je za rodno mesto vežu loše uspomene, kao i loš odnos sa dominantnom majkom, zloupotreba alkohola i autodestrukcija, zbog koje je neko vreme bila i hospitalizovana.

"Serija se 'ne plaši' da pokaže da žene mogu da budu jako ljute i 'oštećene'", zaključuje Ejmi u jednom intervjuu u kome najavljuje seriju.

Misterija oko mrtvih devojaka je možda priča koja "vodi" seriju, ali je zapravo Kamilina prošlost glavna tema.

Ejmi Adams je odlična u ovoj ulozi i kako kažu u pojedinim scenama skoro i da neka replika, ali svojim govorom tela i mimikom lica uspela je da prikaže da je Kamila uvek u nekom odbrambenom stavu.

Inače je ovo prva Ejmina uloga na televiziji nakon uloge u seriji "The Office" u kojoj je igrala pre 12 godina.

Seriju "Sharp Objects" mnogi porede sa serijom "Big Little Lies", delom jer je režira isti reditelj, ali i delom jer je mučna priča, sa jakim ženskim glasom, čak iako taj glas nekada pripada monstrumima.

Izvor: YouTube/HBO

Povezano

Sve vesti