Gde je VAR kad ti treba.... u RIJALITIJU, eto gde!

Autor:

Šta ste mislili, VAR (ne)radi samo na Mundijalu?

Možda ste čuli za tamo neki Love island rijaliti u Velikoj Britaniji, ali NIKO od vas nam ne bi verovao kada bismo mu rekli da je u rijalitiju korišćena VAR (video pomoćnik) tehnologija koja je tako slavno upotrebljavana na Svetskom prvenstvu u Rusiji!

Znate li zašto - važne stvari su u pitanju, spremni?

Džordžija je bila na sastanku s Džekom, Džek kaže da ga je poljubila, a ona kaže da je on poljubio nju... da se ne lažemo, ne interesuju nas ni ona ni on, a ni Ves koji je stao na Džekovu stranu i rekao da je sve video, nas interesuje način na koji je produkcija rešila "problem" zbog kojeg je nastala neviđena frka u rijalitiju.

Upotrebili su VAR!

Poljubac je prikazan iz nekoliko uglova i šta smo saznali - ono što smo znali - za poljubac je potrebno dvoje "njena ruka je na njegovom vratu, privlači ga sebi, što znači ona je poljubila njega", rekla je voditeljka gledajući snimak iz "sto uglova", a onda i da je pao i drugi poljubac, za koji je "odgovoran" Džek. VAR se ispostavio kao korisna stvarčica u rijalitiju, jer je zabeležio da je takmičar koji je tvrdio da je "sve video" zapravo bio zauzet ljubeći drugu učesnicu!

Dakle, možda VAR ne služi ničemu kada treba pogledati snimak Aleksandra Mitrovića, ali je super za rijalitije!

Izvor: YouTube/NY Daily News

Objašnjenje pogledajte i OVDE!

Povezano

Sve vesti