mondo.rs

Finale Svetskog prvenstva - poznati bili u pravu!

Autor:

Samo je jedna glumica rekla Hrvatska!

Finale Svetskog prvenstva - poznati bili u pravu! Foto: MONDO, Mario Milojević

Došao je i taj dan - kraj Mundijala. Prvak sveta je Francuska, kao što su brojne javne ličosti domaće scene i rekle!

FRANCUSKA je ŠAMPION sveta - drugi put!

Sve znamo - znamo da su nas sudije oštetile i kako nas je FIFA kaznila, znamo da su Rusi "rasterali oblake", valjda kako bi se Nejmar valjao po suvom terenu, ali i kako su "trikolori" i "vatreni" došli do finala - kod koga su radili penali, odnosno Mandžukić u produžecima, znamo čak i kako im izgledaju žene i devojke, ali jedno nismo znali, pa smo pitali:

Ovo su najbolji frajeri Mundijala!

"Pobeđuje Francuska! Biće tesno, možda 0:1", rekao voditelj Dnevnika na RTS-u Branko Veselinović a, koji je rekao i:

"Očekivao sam da vidim Francusku u finalu od kako je počeo Mundijal. Hrvati su pokazali želju i imaju sjajan tim. Onako da pobede Englesku u polufinalu pokazuje da imaju želju i talenat i svaka im čast", rekao je Veselinović MONDU, a onda rekao i da bi voleo da od naše reprezentacije vidi bolje sledeći put.

"Ne znam šta bih rekao o učešću naše reprezentacije na Mundijalu, osim da se nadam da će u budućnosti biti bolje. Ne znam šta je potrebno tu, nisam sportski novinar, ne razumem se, u životu nisam ušao u kladionicu čak, ali bih voleo da funkcionišemo na višem nivou".

Slično je mislila i glumica koja je nedavno rekla "sudija nas je pokrao, ne može FIFA da me tuži" Jelena Gavrilović, koja je bodrila reprezentaciju Srbije na utakmici protiv Brazila rekla:

"Pobeđuje Francuska" i rezultatom naslutila da ćemo gledati interesantnu utakmicu jer će pasti tri gola u finalu Mundijla: "Francuzi pobeđuju rezultatom 2:1".

A, onda... opet bez iznenađenja! Lepa voditeljka vremenske prognoze na Pink televiziji Marija Egelja prognozira: "Pobediće Francuska rezultatom 2:1", a isto je MONDU rekao i glumac kojeg pamtite iz filmova i serije "Montevideo" Predrag Vasić.

"Naravno pobeđuje Francuska i to 2:1!".

Glumac Viktor Savić, čije kolumne o Svetskom prvenstvu čitate na našem portalu nije gledao finale Mundijala "jer ga "ne interesuje ko će pobediti", a finale nije gledao ni njegov kolega Radovan Vujović kojeg pamtite kao Risa u "Vojnoj akademiji" iz jednog prostog razloga - "nisam ni pratio Mundijal"!

Lepa glumica Mirka Vasiljević, partnerka fudbalera Vujadina Savića, nije želela da prognozirala ko pobeđuje jer:

"Zbog poslovnih i privatnih obaveza nisam stigla mnogo da pratim Mundijal, od momenta kada je naša reprezentacija završila učešće, tako da nisam upućena preterano u utakmice. Više dobijam informaciju o rezultatima par dana od neke utakmice, pa ne bih da se upustim u neko prognoziranje".

Dakle, primetićete da su svi koje smo pitali prednost dali Francuzima. Ili digli ruke. Samo je jedna glumica rekla da će pobednik Svetskog prvenstva biti komšije!

Glumica Katarina Radivojević je jedina koja je prognozirala da će Hrvati odneti pobedu nad Francuzima. Rezultat? "Pobeđuju Hrvati s 2:1", rekla je glumica MONDU i - pogrešila.


Povezano

Sve vesti