Ponosna mama zablistala na krštenju malog princa

Autor:

Princ Luis, treće dete Ketrin Midlton i princa Vilijama, kršten je danas u kraljevskoj kapeli Sent Džejms u Londonu.

Dvoipomesečni princ tako sada ima šest kuma i kumova, prijatelja i članova porodice.

Ponosna mama koja nas je navikla na besprekorna izdanja prilikom svakog pojavljivanja u javnosti nije ni ovaj put pogrešila, već je blsitala u savršenoj haljini boje slonovače kuće Alexander McQueen.

Vojvotkinja od Kembridža za sve važne događaje bira modele kuće Alexander McQueen: venčanicu je kreirala Sara Barton koja radi za ovu modnu kuću, a i haljine koje je nosila na krštenju princa Džordža i princeze Šarlote bile su isto kreacije dizajnera koji rade za ovaj brend.

Pogledajte galeriju:

Najmlađi princ kršten je u ručno izrađenoj replici kraljevske odorice za krštenje koju je sašila Anđela Keli, krojačica kraljice Elizabete Druge. Originalnu čipkanu haljinicu prvi put je na krštenju nosila najstarija kćerka kraljice Viktorije, 1841. godine.

U njoj su zatim kršteni kraljica Elizabeta Druga, njena deca i unuci, sve do najmlađeg kraljičinog unuka vikonta Džejmsa. A onda je došlo vreme da se originalna haljinica odloži, da bi se sačuvala, pa je izrađena replika haljinice u kojoj su kršteni vikont Džejms 2008. godine, a zatim i brat i sestra malenog princa Luisa, princ Džordž i princeza Šarlot.

Stigla treća beba! (VIDEO)

Upoznajte malog princa (FOTO)

Povezano

Sve vesti