Nju su našli da prozivaju...

Autor:

Kada prozovete Krisi Tejgen, definitivno treba da očekujete da će vam odgovoriti!

1
A- A A+

Manekenka Krisi Tejgen, inače žena Džona Ledženda i majka dvoje dece, poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku. Ona je vrlo iskrena po pitanju svega - ne krije strije na butinama, stomačić posle porođaja, niti bilo šta drugo. Sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama deli sve, uključujući i trenutke dojenja.

Pokazala "drugu stranu" dojenja (VIDEO)

Recimo, nedavno je objavila fotografiju na kojoj doji svog sina Majlsa, i lutku ćerkice Lune.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана

Međutim, dok je jednima to bilo veoma simpatično, drugi su u ovoj slici videli razlog da je prozivaju. Naravno, dobili su i odgovor - i to kakav!

Najpre, jedna osoba je komentarisala da su menstruacija, porđaj i seks prirodni, ali da niko ne želi da gleda fotografije svega toga, "baš kao što ne želi da gleda fotke poznatih poput Krisi Tejgen kako se kupaju ili doje dete".

"Ni ja ne želim da gledam vatromet, selfije sa Koačele, fotke sa 'infiniti' bazena, ali puštam ljude da žive. Smiri svoje si*e i nastavi da skroluješ", poručila mu je Krisi.

Zatim je odgovorila i na tvit koji je sada izbrisan, a u kojem su joj poručili: "Mislim da je savršeno normalno da žena doji u javnosti. Radi to jer mora. Kada postaviš takvu fotku na društvene mreže, to onda ima neki narcisoidni ton".

E, super, sad smo SVE videli (FOTO)

"Ne. Samo kuliram. Objavljujem svakodnevni život kao i sve ostalo. Kuvam, igram se sa psima... Ti praviš veliku stvar od dojenja deteta jer imaš uvrnut problem sa grudima", odgovorila je manekenka koju je izgleda sve ovo pomalo iznerviralo...


Povezano

Sve vesti