BK TV traži nacionalnu frekvenciju

Autor:

Menadžment televizije predao konkursnu dokumentaciju i najavljuje "porodični program koji poštuje tradiciju i patriotske principe".

BK TV traži nacionalnu frekvenciju Foto: Mondo/ Goran Sivački

Menadžment RTV BK predao je Regulatornom telu za elektronske medije (REM) konkursnu dokumentaciju i aplikaciju za dobijanje dozvole za nacionalno emitovanje TV programa, saopštila je ta kompanija.

Karić o programu nove televizije

"Vizija nove RTV BK kao budućeg nacionalnog emitera, utemeljena je na kvalitetima i tradiciji široko prihvaćenog i visoko društveno rangiranog programa prve RTV BK Telecom. Televizija je od 1994. do 2006. pokazala društvenu odgovornost i sposobnost, emitujući informativni program po najvišim svetskim standardima uz kolaž sopstvenih programskih emisija, uz filmove, serije, kulturu, zabavu, sport," piše u saopštenju. 

"Postavili smo standarde koji ni dan-danas u Srbiji nisu prevaziđeni. U predatom programskom planu aplikacije REM-u za dobijanje nacionalne frekvencije nova RTV BK potvrđuje svoje opredeljenje, da će kao nacionalna televizija koja poštuje humane, porodične, tradicionalne, religijski tolerantne, kulturne, obrazovne i patriotske principe, doprineti unapređenju postavke društva bolje, srećnije i bogatije Srbije budućnosti. Takvo novo svetlo na medijskom nebu Srbije nedostaje," saopštila je RTV BK.


Povezano

Sve vesti