Barak Obama ima sjajan ljubavni savet

Autor:

Bivši američki predsednik Barak Obama otkrio je sjajan ljubavni savet - kako da znate da je ona "ta".

Barak Obama ima sjajan ljubavni savet Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Barak Obama i njegova supruga Mišel "zaradili" su simpatije mnogih svojim ponašanjem dok su bili predsednik i prva dama SAD. Sigurno će mnogima biti još simpatičniji posle ovoga...

Naime, Obamin bivši direktor za odnose sa javnošću Den Fajfer otkrio je da je dobio sjajan ljubavni savet od tadašnjeg predsednika, i to baš na njegov poslednji dan u Beloj kući 2015. godine.

Fajfer je u razgovoru sa Obamom pomenuo da planira da otpočne zajednički život sa tadašnjom devojkom Houli.

"Dakle, počinjete da živite zajedno? Ona je ta, je l'?", priseća se šta mu je rekao bivši predsednik. Kada je Fajfer odgovorio potvrdno, Obama mu je navodno rekao da "savet koji svima daje o braku" podrazumeva da sam sebi postavi tri pitanja o potencijalnoj budućoj ženi.

"Da li smatraš da je ona interesantna? Provodićeš sa njom više vremena nego sa bilo kojom drugom osobom do kraja života, i ništa nije važnije od toga da uvek želiš da čuješ šta ima da kaže o različitim stvarima", navodno mu je rekao Barak Obama.

"Da li te zasmejava", drugo je pitanje koje Fajfer, ali i svi ostali treba da postave sebi kada je reč o osobi sa kojom žele da provedu život.

Zatim se tema skreće na decu. "Ne znam da li želite decu, ali ako želite, misliš li da će ona biti dobra majka?", seća se Fajfer da ga je Obama pitao. "Život je dug. Ovo su stvari koje su zaista važne dugoročno", rekao mu je.

Srećom, Fajfer kaže da je potvrdno odgovorio na ova pitanja. "Houli je neverovatno zanimljiva i zabavnija od mene, i biće fenomenalna majka", rekao je tadašnjem predsedniku, na šta mu je Obama odgovorio: "Zvuči kao da je ona ta. Srećno!". 

Fajfer se venčao sa Houlu u oktobru 2016. godine.

S obzirom na to da je Barak Obama u oktobru proslavio 25. godišnjicu sa Mišel, definitivno ima nekog iskustva u braku, pa možda nije loše poslušati ovaj njegov savet.

Povezano

Sve vesti