HOROSKOP

Dnevni horoskop za 11. 7. 2018.

Dnevni horoskop za 11. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Slobodni, skloni ste flertu. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, prijaće Vam. Veoma ste pozitivni i odlično raspoloženi. 

Bik

Napravite plan rada za danas. Organizacija je jako bitna. Nije idealan dan za neku veću kupovinu, bolje bi Vam bilo da štedite.

Blizanci

Ne bi trebalo da zapostavljate partnera. Potrudite se da se bavite nekom aktivnošću, ako već niste sportski tip. Dobar je dan za neke nove ideje na poslu.

Rak

Možete da se vidite sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Potrudite se da se usmerite na kontakte sa drugima. Pomalo ste osetljivi na kritiku.

Lav

Moguć je napredak na poslu kao i neke dobre vesti. Lepo se osećate danas. Mogući su problemi u saobraćaju. Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

Devica

Budite vredni danas. Ambicioznost će se ceniti. Dobar je dan za šoping, ali imajte meru.

Vaga

Danas provedite vreme sa partnerom ili sa porodicom. Pokušajte da nađete kompromis sa kolegama. Potražite savet prijatelja u vezi privatnih problema.

Škorpija

Napeti ste. Danas ste jako strastveni i skloni flertu. Platite račune na vreme, ne dozvolite da Vam se nešto nagomilava.

Strelac

Provedite više vremena sa prijateljima. Razmislite koje biste promene mogli da uvedete na poslu. Romantični ste danas. 

Jarac

Sumirajte rezultate dosadašnjeg rada. Ne bi trebalo ništa da započinjete, nego završavajte obaveze. Posvetite se porodici popodne.

Vodolija

Dobro se osećate danas. Imate višak energije. Vidite se sa dragim ljudima sa kojima se niste odavno videli, prijaće Vam razgovor. 

Ribe

Imate dosta energije, ali nemojte da se preforsirate. Ne raspravljajte se sa partnerom oko nekih sitnica. Poradite na vezi sa partnerom, probudite strasti.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: